Kinaforedrag

Kina-foredrag – handel med Kina

Vil du have mine tips og tricks ved handel med Kina? Vil du på et af mine Kina-seminarer høre alle (røver-)historierne om alle de fejl jeg har begået; eller vigtigere: hvad jeg lærte?

Trading with China – For Real!

Du vil gerne have produceret dine produkter, og importeret dem til Danmark. Det skulle være ganske let, ikke sandt? Men hvordan og hvor i Kina finder man den rigtige leverandør? Hvordan forhandles prisen, for slet ikke at tale om selve rammerne for samarbejdet, som kvalitet, levering og betalingsbetingelser? Og når så endelig kontrakten er forhandlet på plads – hvordan sikrer man så at den overhovedet overholdes? Hvordan undgår man at få sine produkter kopieret, og hvordan etablere man det bedste samarbejde i praksis?
Heidi Larsen har mere end 10 års praktisk erfaring fra de kinesiske fabriksgulve, og deler i foredraget ud af sine tips og tricks – og krydrer det med underholdende historier og anekdoter fra hendes oplevelser i de adskillige dansk-kinesiske samarbejder som hun både har etableret – og optimeret. Med afsæt i tværkulturelle samarbejder sætter hun fokus på det gode samarbejde – og guider vejen udenom de mange faldgruber. Hun deler gavmildt ud af systemer og skemaer, der gør de tilhørende i stand til selv at komme i gang med produktion i Kina – eller fjerne de frustrationer der er opstået.

 

(easily?) MADE IN CHINA!

Nogle gange skal man kysse mange frøer for at finde den rigtige prins! Og han må gå så grueligt mange prøvelser igennem, før man ved om han er værdig til Prinsessen og det halve Kongerige!Et underholdende og indlevende foredrag for de der allerede har taget de første skridt mod produktion i Kina, og som oplever en lidt mere udfordrende hverdag, end de havde drømt om i samarbejdet med Kina. Heidi fortæller ud fra et tværkulturelt synspunkt de seneste tendenser inden for international handel – og om hvordan man vender en forhandlingssituation til sin fordel selv som lille dansk Eventyrland!

 

(easily?) MADE FOR CHINA!

Den voksende kinesiske og købekraftige mellemklasse – Hvem vil ikke gerne have fingre i den? Men hvordan? Med udgangspunkt i Heidi Larsens nye kommende bog (easily?) MADE FOR CHINA! fortæller Heidi om det er bedst at markedstilpasse sine europæiske produkter, eller at brande sig på skandinavisk design i Kina. Hendes bog er resultatet af timevis af interviews med de bedste i branchen – og Heidi sammenfatter en række do’s & dont’s på baggrund af de – underholdende – historier fra de kinesiske butikker.

Alle foredrag kan afholdes på dansk eller engelsk.

Brugbare Forhandlingstips

Så har jeg et tip eller to jeg gerne vil dele med dig, din virksomhed eller din forening. I mine testamonials har du læst at jeg fortæller levende, engagereret og inspirerende – og jeg deler gerne mine erfaringer. Ring til mig, så finder vi en dato.

Kina-foredrag Handel med Kina

#Kina-foredraghandel med Kina og produktion i Kina